Dă-ne un telefon 0351/439.776O

CONSULTANTA

Oferim servicii de consultanta pentru dimensionarea si alegerea instalatiilor/echipamentelor potrivite pentru a satisface cerintele si nevoile dumneavoastra. Suntem impartiali in oferirea solutiilor tehnice, alegand producatorii si echipamentele potrivite, specifice aplicatiei dumneavoastra .

AUDIT ECHIPAMENTE SI INSTALATII

Auditam instalatiile existente si propunem solutii pentru imbunatatirea sau inlocuirea acestora, pentru a obtine o eficenta sporita cat si un consum optim de energie cu un impact cat mai mic asupra mediului inconjurator.

FURNIZARE ECHIPAMENTE SI SUBANSAMBLE

Compania noastra va ofera o gama variata de echipamente frigorifice , echipamente de climatizare, echipamente ventilatie si tratare a aerului pentru diverse aplicatii si domenii de lucru . Mirsando dispune de logistica proprie si de un stoc cu peste 1500 de repere (piese, materiale de montaj si consumabile), fapt ce ne permite micsorarea timpului de livrare a produselor catre client

MONTAJ/SERVICE/MENTENANTA

Compania noastra are echipe proprii de tehniceni frigotehnisti si automatisti specializati pe diferite tipuri de montaj si reparatii, pentru o calitate cat mai ridicata a lucrarilor efectuate. Datorita logistici (autoutilitare dotate complet ) si stocului de marfa pe care il detinem, timpi de montaj si punere in functiune sunt diminuati pentru a oferii clientilor nostrii acces cat mai rapid in exploatarea echipamentelor achizitionate sau existente.

Interventiile de service se fac la cerere in baza unui contract de service sau mentenanta

Pentru o buna functionare a echipamentelor si reducerea costurilor cu depanarea sau consumul electric va oferim contracte de service si mentenanta

  • Abonamente de mentenanță lunară , ce includ un set de operațiuni de întreținere efectuate lunar, precum și un număr de trei intervenții la solicitarea dvs.
  • Contracte de revizie tehnică generală , de două ori pe an, acesta fiind cel mai simplu mod de a preveni defectarea echipamentelor și a evita perioadele de nefuncționare a acestora
  • Abonamente de intervenție periodică , în cadrul cărora se stabilește numărul de vizite pe care le vom realiza într-un anumit interval de timp.

GARNTIE/POSTGARANTIE

Toate produsele comercializate cat si operatiile executate de catre tehnicienii nostrii beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare. Oferim piese de schimb pentru echipamente atat in perioada de garantie cat si post garantie pana la 10 ani.

In baza unui contract de mentenanta stabilit de comun acord putem extinde garantia echipamentelor furnizate de catre compania noastra cu 1-3 ani fata de garantia oferita de catre producator